Search

Domáci kebab na panvici: Je to jednoduché a výsledok chutí skutočne vynikajúco!

Domáci kebab na panvici
Domáci kebab na panvici

Obsah receptu

Kebab je jedným z najznámejších jedál tureckej kuchyne a je obľúbený po celom svete. Tento recept na domáci kebab na panvici je jednoduchý a výsledok je skutočne vynikajúci.

Recept sme našli na YouTube kanále Our Yemeni Kitchen a je tak jednoduchý, že ho budete chcieť pripravovať znova a znova. Takže ak hľadáte jednoduchý a výživný recept na obed alebo večeru, skúste tento domáci kebab. Je skutočne vynikajúci!

Domáci kebab na panvici – Ingrediencie:

  • 1 kg mletého jahňacieho mäsa (môžete použiť aj iné mleté mäso)
  • 1 ČL soli
  • 1 ČL čierneho korenia
  • 1 ČL červenej pálivej papriky
  • 1 ČL kmínu
  • 1 ČL koriandra
  • 1 PL strúhaného cesnaku
  • 1/2 šálky najemno nakrájaného petržlenu
  • 100 g nakrájanej cibule
  • Olej
  • Grilovaná zelenina, zeleninový šalát a omáčky podľa chuti na podávanie

Postup:

Začíname tým, že do veľkej misky pridáme mleté mäso, bylinky, cibuľu, cesnak a všetky korenia uvedené v zozname surovín a všetko dobre premiešame, aby sme získali jednotnú hmotu. Hmotu musíme opatrne miesiť, kým sa neobjavia „vlákna“. Misku s mäsom prikryjeme fóliou a necháme trochu odstáť. Z výslednej hmoty formujeme veľké ploché placky. Na panvici rozpálime trochu oleja a na ňom obojstranne dozlatista opečieme placky. Hotový kebab podávame so zeleninou a omáčkami podľa chuti.

Najlepšie panvičky Tefal Duetto+ kúpite teraz v akcii TU.

Video recept:

Ďakujeme za každé zdieľanie a za vašu podporu! ❤️


Tento článok je výsledkom inšpirácie, ktorú sme načerpali z YouTube kanála مطبخنا اليمني Our Yemeni Kitchen

Google Správy: Daj nám ⭐

Podobné recepty