Search

Vyprážaná čínska kapusta v cestíčku – jednoduchý a neodolateľný recept!

Vyprážaná čínska kapusta v cestíčku
Vyprážaná čínska kapusta v cestíčku

Obsah receptu

Chrumkavá a neodolateľná: Vyprážaná čínska kapusta v cestíčku je skvelou voľbou pre každého, kto hľadá rýchly a chutný recept.

Vyprážaná čínska kapusta v cestíčku je jedlo, ktoré si zamilujete pre jeho jednoduchosť a vynikajúcu chuť. Či už hľadáte tip na rýchlu večeru alebo originálny spôsob, ako spracovať čínsku kapustu, tento recept je pre vás ako stvorený.

Ingrediencie:

  • 2 vajcia
  • Soľ
  • Mleté čierne korenie
  • 1/2 lyžičky sušeného cesnaku
  • 200 ml mlieka
  • 6-7 PL hladkej múky
  • 1 stredne veľká čínska kapusta
  • Rastlinný olej

Postup prípravy:

  1. Do misky rozbijeme vajcia, pridáme soľ, korenie, sušený cesnak, mlieko a múku. Dôkladne premiešame.
  2. Z čínskej kapusty oddelíme listy.
  3. Jednotlivé listy obalíme z oboch strán v cestíčku.
  4. Na panvici rozohrejeme olej.
  5. Obalené listy kapusty vyprážame na strednom ohni z oboch strán dozlatista.

Tipy:

  1. Pre ešte chrumkavejšiu kapustu môžete do cestíčka pridať trochu kukuričného škrobu.
  2. Ak máte radi pikantné, pridajte do cestíčka štipku chilli.
  3. Vyprážanú kapustu podávajte s obľúbenou omáčkou, napríklad s tatárskou omáčkou alebo s jogurtovým dipom.

Video recept:

Veríme, že vám vyprážaná čínska kapusta v cestíčku bude chutiť. Prajeme vám dobrú chuť!

Inšpiráciu na tento recept sme čerpali od KAZAN


Ak sa vám tento recept páčil, podeľte sa oň so svojimi priateľmi – určite ich potešíte!

 
Google Správy: Daj nám ⭐

Podobné recepty