Search

Máte doma starý chlieb? Vyskúšajte tento recept na zapekaný pizza chlieb: Skvelá voľba na jednoduchú večeru!

Zapekaný pizza chlieb
Zapekaný pizza chlieb

Obsah receptu

Zapekaný pizza chlieb so salámou a mozzarellou je rýchly a chutný recept pre celú rodinu.

Vychutnajte si jednoduchý a lahodný zapekaný chlieb, ktorý je ľahký na prípravu a ulahodí každému.

Zapekaný pizza chlieb

Ingrediencie:

  • Chlieb
  • 3 polievkové lyžice pizza omáčky, alebo kečupu
  • 200 g salámy
  • 1 paradajka
  • Olivy
  • 2 vajcia
  • Soľ
  • 200 g strúhanej mozzarelly
  • Oregano

Postup prípravy:

  1. Chlieb prerežte pozdĺžne na polovicu. Obe polovice položte na plech vystlaný papierom na pečenie.
  2. Obe polovice chleba potrite pizza omáčkou alebo kečupom.
  3. Salámu nakrájajte na kolieska a poukladajte na obe polovice chleba.
  4. Paradajku nakrájajte na plátky a pridajte na chlieb.
  5. Olivy nakrájajte na kolieska a rozložte ich na obe polovice.
  6. V miske rozbite vajcia a vyšľahajte ich so soľou.
  7. Vajcovou zmesou polejte obe polovice chleba.
  8. Chlieb posypte nastrúhanou mozzarellou a oreganom.
  9. Dajte do rúry predhriatej na 200°C a pečte 25 minút.
  10. Vyberte z rúry, nechajte mierne vychladnúť a podávajte.

Tipy:

  • Môžete pridať aj iné obľúbené prísady ako huby, papriku či rôzne druhy syrov.
  • Použite bezlepkový chlieb na prípravu bezlepkovej verzie.
  • Podávajte napríklad s čerstvým šalátom alebo s obľúbeným dresingom.

Zapekaný pizza chlieb – Video recept:

Zapekaný pizza chlieb so salámou je perfektný pre rýchle večere alebo občerstvenie. S lahodnou kombináciou chutí určite poteší každého.

Súvisiace články:

Majstrovské dielo z cukety, lepšie ako pizza! Stačí nastrúhať 2 cukety! Jednoducho chutné!

Kapusta s vajíčkami lepšia ako pizza: Veľmi jednoduchý, chutný, no najmä rýchly recept!

Vždy, keď neviem čo na večeru, nastrúham 2 zemiaky! Je to lepšie ako pizza!


Tento článok je výsledkom inšpirácie, ktorú sme načerpali z YouTube kanála Ellen’s Simple Recipes

Google Správy: Daj nám ⭐

Podobné recepty