Search

Jednoduché cuketové rezance so zeleninou: Ľahká a chutná večera!

Cuketové rezance so zeleninou
Cuketové rezance so zeleninou

Obsah receptu

Hľadáte rýchlu a chutnú večeru? Vyskúšajte tieto jednoduché cuketové rezance so zeleninou! Sú plné chuti a pripravené za pár minút.

Zdravé a chutné jedlo, ktoré je ideálne pre vegetariánov aj mäsožravcov. Cuketové rezance so zeleninou sú plné vitamínov a minerálov a sú skvelým spôsobom, ako využiť cuketu.

Cuketové rezance so zeleninou

Ingrediencie:

  • Rastlinný alebo olivový olej
  • 1 stredná cibuľa
  • 1/2 papriky
  • 2 paradajky
  • 1 strúčik cesnaku
  • 1 cuketa
  • Soľ (podľa chuti)
  • Čierne korenie (podľa chuti)

Postup prípravy:

  1. Cibuľu, papriku a paradajky očistite a nakrájajte na kocky. Cuketu umyte a nastrúhajte na rezance. Cesnak olúpte a jemne nasekajte.
  2. Na panvici rozohrejte olej a pridajte nakrájanú cibuľu. Restujte na stredne silnom ohni.
  3. K cibuli pridajte papriku, cuketu, paradajky a cesnak. Všetko spolu dobre premiešajte.
  4. Dochuťte soľou a čiernym korením podľa chuti.
  5. Zeleninu dusíme približne 3 minúty. Počas dusenia občas premiešajte.
  6. Po 3 minútach dusenia by zelenina mala byť mäkká, ale stále krehká. Vypnite plameň a pokrm je pripravený na podávanie.

Tipy:

  • Pre pikantnejšiu chuť pridajte do zeleniny trochu čili papričky.
  • Cuketové rezance môžete podávať s posypaným parmezánom alebo strúhaným syrom.

Cuketové rezance so zeleninouVideo recept:

Tieto cuketové rezance sú skvelým a všestranným jedlom, ktoré si môžete vychutnať na obed aj večeru. Sú zdravé, chutné a jednoduché na prípravu.

Súvisiace články:

1 cuketa a 2 vajíčka a raňajky sú hotové! Je to tak jednoduché, rýchle a chutné!

Zapekaná cuketa: Skvelý recept na rýchly, zdravý a chutný obed pre každú príležitosť

Cuketa s hubami a cesnakom na masle – chutné a zdravé jedlo, ktoré zvládne každý


Tento článok je výsledkom inšpirácie, ktorú sme načerpali z YouTube kanála KAZAN

Google Správy: Daj nám ⭐

Podobné recepty