Hľadáte perfektný krém do veľkonočných dezertov? Vyskúšajte tento výborný taliansky maslový krém z troch ingrediencií! Je rýchly, jednoduchý a naozaj lahodný.
Už žiadne zložité krémy a zdĺhavé prípravy! S týmto talianskym maslovým krémom zvládnete plnenie dezertov raz-dva. A s trochou fantázie ho môžete aj krásne ozdobiť.
Výborný taliansky maslový krém
Ingrediencie:
- 500 g masla
- 395 g kondenzovaného mlieka
- 3 lyžice Nutelly
Postup prípravy:
Začnite tým, že do misky pridáte maslo. S pomocou ručného mixéra ho dôkladne šľaháte 10 minút, až kým nezíska bielu farbu. Počas šľahania pridáte kondenzované sladené mlieko. Môžete ho dochutiť podľa vlastného výberu alebo použiť prevarené kondenzované mlieko. Krém dôkladne premiešate špachtľou. Nakoniec pridáte Nutellu a poriadne ju zašľaháte. Potom ju opäť premiešate. A hotovo! Máte pripravený krém na plnenie dezertov. Je výborný do nepečených dezertov alebo na zdobenie. Dobre drží a je naozaj vynikajúci. Dobrú chuť!
Výborný taliansky maslový krém – Video recept:
Vyskúšajte tento taliansky maslový krém a uvidíte, že sa stane vašim favoritom! Je ideálny do nepečených dezertov, na zdobenie tort a zákuskov, ale aj na palacinky a iné dobroty.
Súvisiace články
Výborný našľahaný karamel len z 3 prísad: Dávam ho na palacinky aj ako plnku do koláčov!
Francúzsky krém na zdobenie a plnenie koláčov: Dávam ho aj na palacinky!
Základný maslový krém pre torty alebo zákusky: Vyzerá skvele, je lahučký a chuťovo výborný!
Tento článok je výsledkom inšpirácie, ktorú sme načerpali z YouTube kanála cuisine Ahlem