Najlepšia bravčová panenka so šampiňónmi: Mäsko je jemné a fantasticky šťavnaté!

Bravčová panenka
Bravčová panenka

Obsah receptu

Táto bravčová panenka so šampiňónmi je skutočným kulinárskym zážitkom. Mäso je jemné a šťavnaté, hubová zmes je bohatá a aromatická. Tento recept je ideálny pre rodinné obedy alebo keď chcete potešiť svojich blízkych niečím výnimočným.

Hľadáte recept na bravčovú panenku, ktorá je jemná a šťavnatá? Vyskúšajte tento recept na bravčovú panenku so šampiňónmi!

Bravčová panenka so šampiňónmi

Ingrediencie:

  • 600 g bravčovej panenky
  • 200 g šampiňónov
  • 1 cibuľa
  • 1 strúčik cesnaku
  • 100 g tvrdého syra
  • korenie, mletá červená paprika, rozmarín, sušený cesnak, soľ
  • 150 g slaniny
  • 6 zemiakov

Postup prípravy:

  1. Z bravčovej panenky odstránime kožu a pripravíme si zmes korenia.
  2. Mäso prekrojíme pozdĺžne, posypeme korením a votrieme.
  3. Na panvici osmažíme nakrájanú cibuľu, pridáme šampiňóny, cesnak, soľ a korenie.
  4. Nakrájame tvrdý syr na plátky.
  5. Na alobal s pečiacim papierom položíme plátky slaniny, na ne mäso, ktoré naplníme hubovou zmesou a syrom.
  6. Slaninou obalíme mäso, zabalíme do alobalu a pečieme 30 minút pri 200°C.
  7. Zemiaky nakrájame, ochutíme a pridáme k mäsu. Pečieme ďalších 30 minút.
  8. Nakoniec otvoríme alobal a pečieme ešte 10 minút.

Bravčová panenka so šampiňónmiVideo recept:

Vyskúšajte tento recept na bravčovú panenku so šampiňónmi a doprajte si skutočný kulinársky zážitok.

Dobrú chuť!

Súvisiace články

Novoročná bravčová panenka na cesnaku: Jemnejšie mäsko s omáčkou som už dávno nejedla!

Vynikajúce medailóniky z bravčovej panenky v krémovej omáčke: Fantastický nápad na obed!

Turecký kebab na panvici: Rýchlo pripravené a šťavnaté mäsko na obed


Tento článok je výsledkom inšpirácie, ktorú sme načerpali z YouTube kanála Moja kuchyňa Tanja

Google Správy: Daj nám ⭐

Podobné recepty