Lahodné bravčové mäsko na prírodno s úžasnou hubovou omáčkou: Tento obed je u nás čislo 1!

Bravčové mäsko na prírodno
Bravčové mäsko na prírodno

Obsah receptu

Hľadáte chutný a jednoduchý recept na obed? Vyskúšajte toto lahodné bravčové mäso na prírodno s úžasnou hubovou omáčkou! Toto jedlo je u nás doma veľkým favoritom a určite si ho obľúbite aj vy.

Mäso je šťavnaté a krehké, omáčka je plná chuti húb a rozmarínu. Toto jedlo je ideálne na obed alebo večeru a určite poteší celú rodinu.

Bravčové mäsko na prírodno s úžasnou hubovou omáčkou

Ingrediencie:

  • Bravčové mäso: 600 g
  • Šampiňóny: 200 g
  • Maslo alebo olej
  • Horčica
  • Soľ, korenie, rozmarín, vegeta
  • Cesnak: 1 strúčik
  • Hladká múka

Postup prípravy:

  1. Bravčové mäso narežte na rezne a jemne naklepte. Z oboch strán obalte v múke.
  2. Na panvicu pridajte maslo alebo olej a mäso opečte do zlatista.
  3. Počas pečenia pridajte trochu horčice a 100 ml vody, osolte, okoreňte a pridajte rozmarín. Všetko dôkladne premiešajte.
  4. Prikryte panvicu pokrievkou a nechajte mäso dusiť 10 minút.
  5. Medzitým nakrájajte šampiňóny na plátky a po 10 minútach ich pridajte do panvice spolu s pretlačeným cesnakom.
  6. Dusíme ďalších 10 – 15 minút a podľa potreby pridávame vodu a osolíme.

Bravčové mäsko na prírodno – Video recept:

Ak máte radi chutné a jednoduché jedlá, toto bravčové mäso na prírodno s hubovou omáčkou je pre vás to pravé. Určite si ho vyskúšajte a presvedčte sa sami!

Súvisiace články:

Fantastické teľacie rezne na prírodno: Takto pripravené sú mäkké ako maslo. Nepotrebujete ani nôž!

Fantastické rezne z karfiolu v rúre: Toto je najlepšie pripravený karfiol aký som kedy jedla!

Najlepší recept na lahodné bravčové rezne na cibuli: Mäsko sa doslova rozpadá na jazyku!


Tento článok je výsledkom inšpirácie, ktorú sme načerpali z YouTube kanála Kuhinja za 10

Google Správy: Daj nám ⭐

Podobné recepty