Hľadáte chutný a jednoduchý recept na obed? Vyskúšajte toto lahodné bravčové mäso na prírodno s úžasnou hubovou omáčkou! Toto jedlo je u nás doma veľkým favoritom a určite si ho obľúbite aj vy.
Mäso je šťavnaté a krehké, omáčka je plná chuti húb a rozmarínu. Toto jedlo je ideálne na obed alebo večeru a určite poteší celú rodinu.
Bravčové mäsko na prírodno s úžasnou hubovou omáčkou
Ingrediencie:
- Bravčové mäso: 600 g
- Šampiňóny: 200 g
- Maslo alebo olej
- Horčica
- Soľ, korenie, rozmarín, vegeta
- Cesnak: 1 strúčik
- Hladká múka
Postup prípravy:
- Bravčové mäso narežte na rezne a jemne naklepte. Z oboch strán obalte v múke.
- Na panvicu pridajte maslo alebo olej a mäso opečte do zlatista.
- Počas pečenia pridajte trochu horčice a 100 ml vody, osolte, okoreňte a pridajte rozmarín. Všetko dôkladne premiešajte.
- Prikryte panvicu pokrievkou a nechajte mäso dusiť 10 minút.
- Medzitým nakrájajte šampiňóny na plátky a po 10 minútach ich pridajte do panvice spolu s pretlačeným cesnakom.
- Dusíme ďalších 10 – 15 minút a podľa potreby pridávame vodu a osolíme.
Bravčové mäsko na prírodno – Video recept:
Ak máte radi chutné a jednoduché jedlá, toto bravčové mäso na prírodno s hubovou omáčkou je pre vás to pravé. Určite si ho vyskúšajte a presvedčte sa sami!
Súvisiace články:
Fantastické teľacie rezne na prírodno: Takto pripravené sú mäkké ako maslo. Nepotrebujete ani nôž!
Fantastické rezne z karfiolu v rúre: Toto je najlepšie pripravený karfiol aký som kedy jedla!
Najlepší recept na lahodné bravčové rezne na cibuli: Mäsko sa doslova rozpadá na jazyku!
Tento článok je výsledkom inšpirácie, ktorú sme načerpali z YouTube kanála Kuhinja za 10