Pribináčik torta je vynikajúci krémový dezert, ktorý je hotový za okamih. Tento recept je ideálny pre tých, ktorí hľadajú rýchly a jednoduchý dezert, ktorý môžu pripraviť kedykoľvek.
Pribináčik torta – Ingrediencie
Na prípravu tejto torty budete potrebovať 1 balenie dlhých piškót, mlieko, 250 g smotanového syra alebo jemného tvarohu, 1 ČL vanilkovej esencie, 300 ml smotany na šľahanie, 50 g vločiek horkej čokolády, 50 g horkej čokolády.
Príprava
Začnite tým, že si piškóty namočíte v mlieku a poukladáte ich na dno a po stranách formy vystlanej fóliou. Formu vložíte do chladničky a pripravíte si krém. Do misky pridáte mascarpone, smotanu, esenciu a vyšľaháte mixérom. Pridáte vločky čokolády a premiešate. Krém nanesiete na piškóty vo forme a rovnomerne ho rozotriete. Na vrch pridáte vrstvu piškót namočených v mlieku. Formu prekryjete fóliou a vložíte na 4 hodiny do mrazničky.
Dezert vyberiete z formy, vrch potriete rozpustenou čokoládou a posypete granulami bielej čokolády. Po stuhnutí čokolády môžete servírovať.
Dobrú chuť!
Video recept
Ďakujeme za každé zdieľanie a za vašu podporu! ❤️
Ak sa vám páčil tento recept, určite si nenechajte ujsť aj náš ďalší výnimočný recept na NEODOLATEĽNÉ MÄKKUČKÉ PAGÁČE Z KYSLEJ SMOTANY PREKONAJÚ VŠETKO, ČO STE DOTERAZ SKÚŠALI!
Tento článok je výsledkom inšpirácie, ktorú sme načerpali z YouTube kanála Ricette dolci