Rýchla Pribináčik torta: len z piatich ingrediencií a bez pečenia!

Pribináčik torta
Pribináčik torta

Obsah receptu

Pribináčik torta je vynikajúci krémový dezert, ktorý je hotový za okamih. Tento recept je ideálny pre tých, ktorí hľadajú rýchly a jednoduchý dezert, ktorý môžu pripraviť kedykoľvek.

Pribináčik torta – Ingrediencie

Na prípravu tejto torty budete potrebovať 1 balenie dlhých piškót, mlieko, 250 g smotanového syra alebo jemného tvarohu, 1 ČL vanilkovej esencie, 300 ml smotany na šľahanie, 50 g vločiek horkej čokolády, 50 g horkej čokolády.

Príprava

Začnite tým, že si piškóty namočíte v mlieku a poukladáte ich na dno a po stranách formy vystlanej fóliou. Formu vložíte do chladničky a pripravíte si krém. Do misky pridáte mascarpone, smotanu, esenciu a vyšľaháte mixérom. Pridáte vločky čokolády a premiešate. Krém nanesiete na piškóty vo forme a rovnomerne ho rozotriete. Na vrch pridáte vrstvu piškót namočených v mlieku. Formu prekryjete fóliou a vložíte na 4 hodiny do mrazničky.

Dezert vyberiete z formy, vrch potriete rozpustenou čokoládou a posypete granulami bielej čokolády. Po stuhnutí čokolády môžete servírovať.

Dobrú chuť!

Video recept

Ďakujeme za každé zdieľanie a za vašu podporu! ❤️

Ak sa vám páčil tento recept, určite si nenechajte ujsť aj náš ďalší výnimočný recept na NEODOLATEĽNÉ MÄKKUČKÉ PAGÁČE Z KYSLEJ SMOTANY PREKONAJÚ VŠETKO, ČO STE DOTERAZ SKÚŠALI!


Tento článok je výsledkom inšpirácie, ktorú sme načerpali z YouTube kanála Ricette dolci

Google Správy: Daj nám ⭐

Podobné recepty