Najlepšie fašírky z mletého mäsa: Takto ich robila aj moja babička, lepší obed nepoznám!

Fašírky z mletého mäsa
Fašírky z mletého mäsa

Obsah receptu

Fašírky z mletého mäsa podľa receptu zo známeho youtube kanála Recepty bez brepty – klasika, ktorá prekoná každý obed! Tento jednoduchý a chutný recept prináša tradičné rodinné varenie priamo na váš stôl. Ideálny na pohodový rodinný obed alebo večeru, fašírky sú plné výživy a nezameniteľnej chuti

V tomto podrobnom návode vám ukážeme, ako pripraviť dokonalé fašírky s bohatou chuťou a krehkou textúrou. Od kombinácie hovädzieho a bravčového mäsa až po perfektné ochutenie – zistite, ako si môžete pripraviť tento tradičný pokrm rýchlo a jednoducho.

Fašírky z mletého mäsa

Ingrediencie:

  • 500 g cibule
  • Lyžica masla
  • Lyžica soli
  • Lyžica cukru
  • 100 g parmezánu
  • 500 g mletého mäsa (hovädzie a bravčové)
  • Vajcia
  • 60 g strúhanky
  • 3 strúčiky cesnaku
  • Petržlen
  • Korenie
  • Múka
  • Olej
  • Malé zemiaky
  • Tatarská omáčka

Postup prípravy:

  1. Začnite tým, že si nakrájate 500 g cibule.
  2. Na panvici roztopíte lyžicu masla a pridáte cibuľu.
  3. Pridajte lyžicu soli a lyžicu cukru a nechajte cibuľu dusiť na miernom ohni.
  4. Keď je cibuľa hotová, nechajte ju vychladnúť.
  5. Do misky pridajte 100 g parmezánu, 500 g mletého mäsa, vajcia a 60 g strúhanky.
  6. Pridajte 3 strúčiky cesnaku, petržlen, korenie a soľ podľa chuti.
  7. Pridajte vychladnutú cibuľu a všetko dôkladne premiešajte.
  8. Z mäsovej zmesi vytvarujte fašírky a obaľte ich v múke.
  9. Na panvici rozohrejte olej a opečte v ňom fašírky z oboch strán.
  10. K fašírkam podávajte uvarené malé zemiaky a tatarskú omáčku.

Prajeme vám dobrú chuť!

Dúfame, že vám tento recept na mleté mäso prinesie radosť z varenia a chutné jedlo na stôl. Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa tohto receptu, neváhajte nás kontaktovať. Tešíme sa na vás v ďalších receptoch!

Fašírky z mletého mäsa Video recept

Dúfame, že tento recept na fašírky z mletého mäsa vám poskytne nielen chutný obed alebo večeru, ale aj kúsok rodinnej tradície a pohody. Vyskúšajte tento osvedčený recept a prineste chuť dedinského domova na váš stôl. Na záver nezabudnite podávať s uvarenými malými zemiakmi a tatarskou omáčkou pre dokonalý zážitok. Prajeme vám dobrú chuť!

Súvisiace články

Štefánska roláda z mletého mäsa: Fašírky už nerobím, toto je stokrát lepšie!

Šťavnaté fašírky plnené syrovou plnkou: Dajte medailu tomu, kto vymyslel tento recept!

Zapekané fašírky s kapustou: Sú šťavnaté, jednoduché a rozplývajú sa na jazyku!


Tento článok je výsledkom inšpirácie, ktorú sme načerpali z YouTube kanála Recepty bez brepty

Google Správy: Daj nám ⭐

Podobné recepty