Hovädzie mäso na horčici: Neskutočne dobrý rodinný obed! Miliónkrát lepšie ako rezeň!

Hovädzie mäso na horčici
Hovädzie mäso na horčici

Obsah receptu

Hľadáte tip na rodinný obed, ktorý je nielen chutný, ale aj jednoduchý na prípravu? Máme pre vás skvelý recept na hovädzie mäso na horčici. Tento recept je tak vynikajúci, že vás zaň rodina určite pochváli!

Recept na hovädzie mäso na horčici:

Ingrediencie:

  • 200g cibule
  • 800g hovädzieho mäsa
  • Soľ a korenie
  • 2 lyžice bravčovej masti
  • 500g hovädzieho vývaru
  • 1 lyžica horčice
  • Maslo
  • Hladká múka

Hovädzie mäso na horčici – Postup prípravy:

  1. Hovädzie mäso nakrájajte na 2-3 cm plátky, jemne naklepte tĺčikom a osolte a okoreňte.
  2. Posypte hladkou múkou.
  3. Mäsko rýchlo osmahnite na masti z oboch strán.
  4. Mäso vyberte a pridajte nadorbno nakrájanú cibuľu.
  5. Pridajte trochu vody aby sa uvoľnil výpek z mäsa. Restujte 5 minút.
  6. Pridajte 500ml hovädzieho vývaru a 1 lyžicu horčice. Premiešajte a varte 5 minút.
  7. Dusíme na nízkej teplote alebo v rúre na 100°C po dobu 100 minút.
  8. Na záver pridajte trochu másla do omáčky a dobre premiešajte.

Video recept:

Tento recept na hovädzie mäso na horčici je ideálny pre všetkých, ktorí hľadajú chutný a jednoduchý spôsob, ako pripraviť rodinný obed. Je tak vynikajúci, že vás zaň rodina určite pochváli!

Ďakujeme za každé zdieľanie a za vašu podporu! ❤️

Ak sa vám páčil tento recept, určite si nenechajte ujsť aj náš ďalší výnimočný recept na Úžasne lahodné bravčové mäso na cibuli a nakladaných uhorkách s lahodnou omáčkou: Najlepší tip na rodinný obed!


Tento článok je výsledkom inšpirácie, ktorú sme načerpali z YouTube kanála Recepty bez brepty

Google Správy: Daj nám ⭐

Podobné recepty