Jednoduchý a rýchly recept na bravčové karé na cibuli: Mäsko sa doslova rozpadá na jazyku!

bravčové karé na cibuli
bravčové karé na cibuli

Obsah receptu

Chcete pripraviť niečo, čo je nielen chutné, ale aj jednoduché a rýchle na prípravu? Tento recept na bravčové karé na cibuli je skvelým riešením. Je ideálny pre všetkých, ktorí milujú mäsové jedlá s intenzívnou chut’ou. Navyše, mäso je tak jemné, že sa doslova rozpadá na jazyku!

Recept na bravčové karé na cibuli:

Ingrediencie:

  • 2 cibule
  • Kus bravčového karé
  • Soľ a korenie podľa chuti
  • 200ml vody
  • Hladká múka na zahustenie
  • Lyžica smotany
  • Nasekaná petržlenová vňať alebo pažítka na ozdobu

Postup prípravy:

  1. Rozohrejte panvicu a pridajte trošku oleja alebo masti.
  2. Nakrájajte bravčové karé na rovnaké kusy a následne ich vyklepte, nakorente a osoľte.
  3. Mäso sprudka opečte na panvici z obidvoch strán po dobu 4 až 5 minút.
  4. Pridajte nakrájanú cibulu do panvice a premiešajte.
  5. Pridajte 200 ml vody, opäť osolte a okoreňte podľa chuti.
  6. Zakryte a nechajte dusit’ na miernom ohni po dobu 50 minút. Občas skontrolujte a podľa potreby pridajte vodu.
  7. Keď je mäso mäkké, zmiešajte hladkú múku s vodou a pridajte do panvice na zahustenie. Ak je omáčka príliš hustá, pridajte vodu.
  8. Na záver pridajte lyžicu smotany a premiešajte.
  9. Podávajte posypané nasekanou petržlenovou vňat’ou alebo pažítkou.

Video recept:

Tento jednoduchý a rýchly recept na bravčové karé na cibuli je skvostnou voľbou pre každú príležitosť. Je rýchly, jednoduchý a predovšetkým chutný. Tak neváhajte a vyskúšajte ho aj vy!

Ďakujeme za každé zdieľanie a za vašu podporu! ❤️

Ak sa vám páčil tento recept, určite si nenechajte ujsť aj náš ďalší výnimočný recept na Úžasne lahodné bravčové mäso na cibuli a nakladaných uhorkách s lahodnou omáčkou: Najlepší tip na rodinný obed!


Tento článok je výsledkom inšpirácie, ktorú sme načerpali z YouTube kanála schnell food

Google Správy: Daj nám ⭐

Podobné recepty