Úžasne lahodné bravčové mäso na cibuli a nakladaných uhorkách s lahodnou omáčkou: Najlepší tip na rodinný obed!

bravčové mäso na cibuli
bravčové mäso na cibuli

Obsah receptu

Hľadáte tip na rodinný obed, ktorý je nielen chutný, ale aj jednoduchý na prípravu? Máme pre vás skvelý recept na bravčové mäso na cibuli a nakládaných uhorkách s lahodnou omáčkou. Tento recept je tak vynikajúci, že vás zaň rodina určite pochváli!

Recept na bravčové mäso na cibuli:

Ingrediencie:

  • 350g cibule
  • 800g bravčového mäsa (krkovička)
  • Soľ a korenie
  • 2 lyžice bravčovej masti
  • Bobkový list
  • Dve guličky nového korenia
  • 1 lyžička drveného kmínu
  • 2 lyžice horčice
  • 2 lyžice sójovej omáčky
  • 1 lyžica worcesterskej omáčky
  • Silný vývar (kurací alebo hovädzí)
  • 160g nakladaných uhoriek

Bravčové mäso na cibuli – Postup prípravy:

  1. Na bravčovej masti orestujte 350g nadrobno nakrájanej cibule.
  2. Bravčové mäso si nakrájajte na asi 2-3 cm kúska a osolte a okoreňte.
  3. Pridajte k cibuli a opečte z oboch strán.
  4. Následne pridajte bobkový list, dve guličky nového korenia a 1 lyžičku drveného kmínu.
  5. Pridajte 2 lyžice horčice, 2 lyžice sójovej omáčky a 1 lyžicu worcesterskej omáčky.
  6. Zalejte silným vývarom tak aby bolo mäso úplne ponorené a dusíme na veľmi miernom ohni 2 hodiny.
  7. Pridajte 160g nakladaných nakrájaných uhoriek a varíme ďalších 10 minút.

Video recept:

Tento recept na bravčové mäso na cibuli a nakládaných uhorkách s lahodnou omáčkou je ideálny pre všetkých, ktorí hľadajú chutný a jednoduchý spôsob, ako pripraviť rodinný obed. Je tak vynikajúci, že vás zaň rodina určite pochváli!

Ďakujeme za každé zdieľanie a za vašu podporu! ❤️

Ak sa vám páčil tento recept, určite si nenechajte ujsť aj náš ďalší výnimočný recept na Recept na vynikajúcu večeru: Zemiaky s mletým mäsom z jednej misy! Rýchla večera takmer bez námahy!


Tento článok je výsledkom inšpirácie, ktorú sme načerpali z YouTube kanála Recepty bez brepty

Google Správy: Daj nám ⭐

Podobné recepty