Potrebujete pripraviť ľahký, chutný a zároveň rýchly obed alebo večeru? Toto rýchle rizoto s bravčovým mäsom vo vlastnej šťave je presne to, čo hľadáte! Recept je nenáročný na suroviny aj postup.
1. Pre ešte bohatšiu chuť rizota môžem namiesto vody na podliatie mäsovo-zeleninovej zmesi použiť kvalitný zeleninový alebo mäsový vývar.2. Namiesto konzervovanej zeleniny môžem použiť aj čerstvú alebo mrazenú. Čerstvú mrkvu je dobré nakrájať na malé kocky a pridať ju k cibuli o niečo skôr, aby stihla zmäknúť. Mrazený hrášok a kukuricu stačí pridať pred koncom dusenia.3. Ak mám rád/a pikantnejšie jedlá, môžem do mäsovej zmesi pridať aj štipku mletého chilli alebo pár kvapiek ostrej chilli omáčky.4. Hotové rizoto môžem na tanieri posypať aj strúhaným syrom (napr. parmezánom alebo eidamom) pre ešte lahodnejšiu chuť.