Toto jedlo posúva obyčajné zemiakové placky na úplne inú úroveň! Je to môj obľúbený recept, keď chcem niečo naozaj sýte a plné chuti. Kombinácia chrumkavej placky a krémovej kuracej plnky vo vnútri je absolútne fantastická.
1. Chrumkavé placky: Ak zemiaky pustia príliš veľa vody, pred pridaním vajca a múky prebytočnú tekutinu zľahka zlejte. Placky budú chrumkavejšie. Múky nepridávajte zbytočne veľa, inak budú tvrdé a 'gumové'.2. Chuť omáčky: Kyslá smotana (20 %) v plnke urobí fantastickú, jemne pikantnú a hustú omáčku. Nemeňte ju za sladkú smotanu na varenie, stratili by ste pointu chuti.Jednoduché variácie:Z mletého mäsa: Namiesto kuracích pŕs môžete do plnky použiť 150 g mletého hovädzieho alebo bravčového mäsa, ktoré orestujete rovnakým spôsobom.Bezmäsitá verzia: Pre vegetariánsky variant jednoducho vynechajte kuracie mäso a použite dvojnásobnú dávku šampiňónov (rôzne druhy) alebo pridajte scedenú červenú fazuľu.