Hľadáte recept na dezert, ktorý je nielen neuveriteľne chutný, ale aj zaujímavý svojou prípravou? Tento čokoládový chlebíček s vopred povarenými vlašskými orechmi je presne to, čo potrebujete vyskúšať!
1. Namiesto vlašských orechov môžem použiť aj iné obľúbené orechy, napríklad lieskovce, pekanové orechy alebo mandle. Pre ešte intenzívnejšiu chuť ich môžem pred nasekaním krátko nasucho opražiť na panvici.2. Do cesta môžem pre obmenu pridať aj kúsok nasekanej horkej čokolády (okrem tej na polevu), sušené ovocie (napr. hrozienka, brusnice) alebo trochu rumovej arómy.3. Ak chcem mať chlebíček ešte šťavnatejší, môžem po upečení a miernom vychladnutí povrch jemne popichať špajdľou a pokvapkať ho trochou kávy, rumu alebo ovocnej šťavy.4. Tento čokoládový chlebíček je výborný aj na druhý deň, keď sa chute pekne prepoja. Skladujte ho v uzavretej nádobe pri izbovej teplote alebo v chladničke.